Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Beemster Agenda
Tentoonstellingen * Klik hier voor alle informatie over tentoonstellingen
Erfgoedkamer * Elke eerste maandagavond van de maand
Formulierenbrigade * Elke donderdag van 8.45 uur tot 10.30 uur in bibliotheek Beemster
Wandelingen: * Wandelkalender Les Deux Ponts, zie:www.lesdeuxponts.nl
Vaartochten: * Vaartochten in het Ilperveld met Landschap Noord-Holland
Formulierenbrigade * Iedere donderdag van 8.45 uur tot 10.30 uur
Beemster Agenda 2017
december
December
Kerstvieringen in de Beemsterkerk
Ds. Nico Schroevers sturde een uitgebreid programma voor alle vieringen rond de Kerstdagen in de Beemsterkerk op 16, 17, 22, 23, 24, 25 en 31 december. Voor de overzichtelijkheid klik hier voor zijn volledig bericht
Repaircafé in Middelwijck op donderdag 14 december

Donderdag 14 december kunt u weer voor kleine reparaties terecht in het wijksteunpunt in zorgcentrum Middelwijck, Prinses Beatrixpark 54 in Middenbeemster.   
Van 9.30 tot 11.30 uur repareren de vrijwilligers broodroosters, koffiezetapparaten, lampen, föhns,  speelgoed, ... (bijna) alles wat het niet meer doet. Dus gooi uw kapotte spullen niet meteen weg, maar kom langs in het Repair Café en spaar zo geld en grondstoffen uit!
De reparaties zijn gratis, eventuele materialen moet u wel vergoeden. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om zo nieuw gereedschap te kunnen kopen.
Donderdag 8 februari is het Repair Café weer in Middelwijck.

Ierse Keltische Songs door André van der Hoff en Aisling Urwin

Op zondag 17 december klinken in 'De Keijserin' Ierse Keltische Songs.
Aisling Urwin (harp, gitaar, zang) schrijft haar eigen songs en is een graag geziene artieste op de Ierse podia.
André van der Hoof (fluiten, saxen en poercussie) komt van oorsprong uit Graft-de Rijp en woont nu al weer enige jaren in Ierland.
Samen brengen ze oude en nieuwe Ierse/Keltische songs, bekend en onbekend.
Aanvang 15.00 uur; Entré € 12,50

Kerstconcert Operettever.Purmerend m.m.v. NH Selectiekoor

Operettevereniging Purmerend & Omstreken geeft op zaterdag 16 december, aanvang 20.15 uur een kerstconcert in theater de Purmaryn. Het NH Selectie(kinder)koor uit de Beemster verleet hieraan zijn medewerking.
De jonge zangers (10-19jaar) zijn zeer enthousiast om de mooiste kerstliederen te zingen in sfeervolle ambiance. Samen zingen zij meerstemmig klassiek. Een prachtige combinatie voor een optreden samen met het koor van P&O.
Zoals gebruikelijk is ook dit jaar weer ruimte voor samenzang en treden vanuit het koor verschillende ensembles op.

Kaarten ad. € 12,50 (incl. garderobe) zijn verkrijgbaar via de kassa van theater de Purmaryn. Tel 0299-432205 of kassa@depurmaryn.nl

Zondagmiddag Live! in Countrystijl met BEEHIVE.

Zondag 17 december, aanvang 15.00 uur staat in het teken van live countrymuziek. BEEHIVE is een 5 koppige countryband uit Klaaswaal, die er niet tegenop ziet om af en toe een uitstapje naar de pop- en rockhistorie te maken en dat nu in Middenbeemster ten gehore brengen.
BEEHIVE is een compacte band met zangeres, zanger en sologitarist/pedalsteelspeler en wordt bekwaam ondersteund door akoestische gitaar, bas en drums. De band is niet alleen op country evenementen en festivals inzetbaar maar voelt zich ook op een personeelsfeest, een bruiloft of in een café op haar gemak. De bandleden hebben stuk voor stuk ruime ervaring opgedaan in meerdere bands en zorgen ervoor dat er zowel vocaal als muzikaal heel wat te beleven valt.
Veel nummers zullen bekend zijn, maar BEEHIVE heeft een gevarieerd repertoire waardoor de luisteraar zeker regelmatig positief verrast zal worden door de afwisseling naar mandoline, de mondharmonica, de 12 snarige gitaar of de regelmatig langskomende meerstemmige zang.
Heerlijke countrymuziek in alle vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor alle country liefhebbers aan hun trekken komen.
Entrée € 9,00 / kinderen t/m 12 jaar € 5,00; Reserveren via: www.onderdelindenbeemster.nl