Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Gezocht: Verhalen over het leven op en rond de forten

Op donderdag 22 juni wordt om 19.30 u in de kantine van IJsclub Bamestra Nicolaas Cromhoutlaan 5, 1462 JL Middenbeemster een bijeenkomst gehouden over de historie van de forten van de Stelling van Amsterdam. Het doel is naast bekende verhalen nieuwe informatie te verzamelen over personen en feiten rond de forten.
Tijdens deze bijeenkomst vertellen omwonenden van de forten of personen die op de forten hebben gewerkt hun verhaal. Ook belangstellenden kunnen aanschuiven om te luisteren naar deze verhalen, die dienen doorverteld te worden.
Agnes de Boer, projectleider en schrijfster van historische verhalen, is bezig verhalen te verzamelen en op te schrijven.
Weet u ook een leuk, mooi of boeiend verhaal of foto's en ander beeldmateriaal? Agnes denkt daarbij aan de periode tijdens de Koude Oorlog, maar ook sportieve herinneringen, zoals zwemmen in de fortgracht visssen of schaatsen komen in aanmerking: de verhalen dus over de huidige en eventueel nieuwe functies in de forten, Bent u gewoon geïnteresseerd, dan bent u van harte welkom op deze verhalenbijeenkomst
Mocht u verhinderd zijn, maar wel een verhaal te vertellen hebben. Dan kunt u contact opnemen met Agnes de Boer via agmdeboer@quicket.nl . Meer informatie is te vinden op www.stellingverhalen.nl of FB Stellingverhalen.