Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Concert door Eleven 20one in Beemster Keyserkerk groots!
Nog nooit eerder heeft hier zo'n spectaculaire band opgetreden
Middenbeemster, zaterdag 9 april 2016
De verslaggever van www.beemsterbengel.nl kan onmogelijk overal bij aanwezig zijn; zelfs niet door de samenwerking met Binnendijks. Daardoor kon op deze site geen verslag van de op 9 april gehouden happening met Eleven 20one en DJ Emanuel van der Ven gemaakt worden.
Erika Nannings, die zich voor de organisatie van dit evenement had ingezet, kon op haar Facebook wel vaststellen, dat het een groot succes was en dat zo'n 80 enthousiaste bezoekers in leeftijd variërend van jong tot oud zich geweldig vermaakten. Er werd gedanst, gepraat, geluisterd of met een drankje hangend aan de statafels of gewoon vanuit de kerkbanken genoten van geweldige muziek.
 
"Een top avond en voor herhaling vatbaar!"stelde ze vast. Genoeg response dus om volgend jaar weer zo'n groot feest in de Beemster Keyserkerk te organiseren. En dat allemaal ten bate van Muziek aan de Middenweg.
Gelukkig kreeg Erika van fotograaf Eric Gerth een foto toegezonden.

 

Bert Verkade
Maar er was nog iemand die met de camera klaar stond om foto's te maken en ook een stukje op de site van de Keijserkerk te schrijven, namelijk Bert Verkade.
En omdat het voor zo'n goed doel is, neemt www.beemsterbengel.nl hierbij de vrijheid om zijn verslag over te nemen en een paar van zijn foto's te gebruiken.

Spectaculaire band
Bert schreef: "Zaterdag 9 april speelde de in 2014, door de Veronica luisteraars, uitgeroepen "Beste van Nederland" band in de Keyserkerk te Middenbeemster. 

Bert roemde het initiatief: "omdat in de eerste plaats de opbrengst ten bate is van Muziek aan de Middenweg en in de tweede plaats heeft nog nooit eerder zo'n spectaculaire band in de Beemster Keyser opgetreden." 
De Landsmeerse Coverband Eleven20one is een jonge, enthousiaste allround band, bestaande uit negen ervaren muzikanten inclusief een te gekke blazerssectie. Of het nu een festival, bedrijfsfeest of bruiloft betreft en in de open lucht staan ze garant voor een prachtig feestje! Het repertoire bestaat uit nieuwe hits, oude dance classics, rock, soul en Nederlandstalige nummers. De band heeft maar één doel: feest!"
 
Een feest voor jong en oud. Lekker dansen op de grootste hits van toen en nu. Van oud naar nieuw, en weer terug, want goede muziek is van alle tijden. Dans alsof niemand kijkt. En met een geweldige mix van DJ Emanuel vooraf en in de pauzes kon elke minuut benut worden.