Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links

Catwalk 'op een heet zinken dak'
Grote pluim voor Patricia's In's en Out's Lentemodeshow

Middenbeemster, 3 april 2016    
  Op zondag 3 april presenteerde Patricia van In's en Out's van 15.00-17.00 uur in de bovenzaal van BRASA Beemster (Het Heerenhuis) een modeshow van de nieuwe voorjaarscollectie. Het nieuws van de komende show bleek als een lopend vuurtje te zijn rond gegaan.
Patricia mag zich als eigenaar van een bijzonder welvoorziene winkel in modekleding en -artikelen immers verheugen op een grote klanten- en vriendenkring zowel in Middenbeemster als ver daarbuiten. Ze waren met velen op de modeshow afgekomen. De bovenzaal bleek welhaast te klein. Het publiek zat hutje bij mutje en terwijl de grote lampen nog meer warmte uitstraalden steeg de temperatuur boven meer dan tropische waarden.
Terwijl het publiek zat te puffen schreden de 35 modellen: dames, heren en kinderen in luchtige en vrolijke lentekledij toch als prinsen en prinsessen over de catwalk.
 
  Vele merken
Hippe kleding voor mannen, vrouwen en tieners en kinderen kwamen ruimschoots aan bod. Volgens informatie was er voor elk van de 35 vrijwillige modellen voor zes rondes een set kleding waar onder vele topmerken zoals Maison Scotch, Circle of Trust, LTB en Expresso voor dames. Voor heren waren daar No Excess, Noize en Antony Morato en tieners paradeerden er met Vingino en Tumble ‘n Dry. Ook kinderen in schattige outfit trippelden trots naast hun moeders over de catwalk. Bovendien werden tevens bijpassende accessoires Pimps & Pearls en Pig & Hen geshowd.
 
Wie tijdens de modeshow iets leuks gezien had, kon meteen die middag nog naar de winkel van In's en Out's om aankopen te doen. Deze was geopend en voor de winkelpui showden ook nog eens fraai aangeklede etalagepoppen de nieuwste lentemode.   In tegenstelling tot Patricia's eerder gedane uitspraak dat ze voor de show 'alles uit de kast zou trekken' bleek de winkel nog van voldoende voorraad te zijn voorzien.
Met de organisatie van deze druk bezochte modeshow verdient Patricia als actieve Beemster Ondernemer een grote pluim.