Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Inschrijving Beemster Erfgoed Marathon start op 4 september
Middenbeemster, 29 augustus 2016    
De vierde editie van de Beemster Erfgoed Marathon wordt gehouden op zondag 14 mei 2017, de inschrijving voor deelname start op zondag 4 september via Beemstererfgoedmarathon.nl.

Samen sportief smullen
De marathon staat inmiddels bekend om het gezellige karakter met heerlijke hapjes en muzikaal entertainment langs het parcours.
 

  Niets is te gek bij deze sportieve en culinaire prestatie. Van fruithapjes, tot Beemster kaas, van polderweg tot onderdijk, van dwars door koeienstal tot midden in een roofvogelcentrum. Er wordt zelfs een knuffelzone ingericht waar de deelnemers doorheen lopen.
Bij de finish wachten heerlijke warme hottubs en champagne voor de deelnemers.
De Beemster Erfgoed Marathon is een unieke belevenis op hardloopgebied.
De organisatie ziet steeds meer deelnemers een grotere uitdaging aangaan, velen begonnen met een duo-halve marathon en wagen zich een jaar later aan de hele marathon samen twee maatjes. Een mooie ontwikkeling.
Inschrijven
De inschrijving start op zondag 4 september om 18.00 uur via www.beemstererfgoedmarathon.nl. Alleen online voorinschrijving is mogelijk. De deelnemers leggen de hele of halve marathon individueel, in duo s of in trio s, om en om fietsend en hardlopend af. Voor de trio s bestaat de mogelijkheid een tandem te huren bij de inschrijving. Het inschrijfgeld aan deze hele of halve marathon is   32,50,- per persoon. 
Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Deelnemers kunnen bij inschrijving ook een functioneel running T-shirt van de Beemster Erfgoed Marathon bestellen..
 
 

Goede doelen in en om Beemster
Met de opbrengsten van deze marathon ondersteunt de organisatie diverse goede doelen in en om de Beemster.
Er kunnen maximaal 750 deelnemers aan de marathon mee doen

Informatie
Voor meer informatie en of beeldmaterialen van dit evenement kunt u terecht bij:
Petrie Groot   06 -29517410
Martine Oortwijn   06-29532958