Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Afscheid van markt/penningmeester Govert Koster 
30 jaar enthousiast vrijwilliger bij Zondagmarkt Beemster
Middenbeemster, 1 december 2016    

Het bestuur van de Zondagmarkt Beemster, heeft tijdens een gastronomische bijeenkomst in het Wapen van Munster in De Rijp op vrijdag 2 december afscheid genomen van Govert Koster.
Govert heeft zich maar liefst 30 jaar ingezet als enthousiaste vrijwilliger voor de Zondagmarkt en was er bij vanaf de eerste markt, toen de Zondagmarkt nog een nachtmarkt was.
Govert begon zijn vrijwilligerscarrière als trouwe hulp voor de markt en vanaf 1999 zette hij zich in als markt/penningmeester, een drijvende spil voor de Zondagmarkt. Hij nam zijn taak heel serieus, keer op keer zorgde hij er voor dat de markt goed gevuld was met kramen in veel variaties van marktwaar.

 
 

Omdat Govert graag meer tijd wil besteden aan zichzelf en aan zijn vrouw heeft hij zijn taak in de Zondagmarkt thans overgedragen aan het zittende bestuur.
Met enige verdeling van taken onder de bestuursleden en het werven van nieuwe bestuursleden gaat de Zondagmarkt gewoon door.
De voorzitter bedankte Govert voor zijn enorme positieve inzet en de prettige en gezellige samenwerking en bood een kunstwerk aan.

Het Zondagmarktbestuur
Peter, Brenda, Rene, Bart, Esther, Steven, Micheal, Karen en Harry