Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Middenbeemster, 15 december 2016  
Dameskoor Middelwijck onder leiding van dirigent Marja Boerke gaf op maandagmiddag 12 december een Kerstconcert, speciaal voor de bewoners van het het Beatrixpark. Dat dit zeer op prijs werd gesteld bleek wel uit de grote opkomst. Onder het publiek bevond zich een groot aantal bewoners van de gesloten afdeling Middelhof en de Dagopvang. Dat was mogelijk dankzij de inzet van personeel en mantelzorgers die er natuurlijk bij waren uitgenodigd.

En iedereen vond gelukkig een plaatsje tot in het laatste hoekje van de zaal. Het was er zelfs zo vol, dat bezoekers bijna werden 'ingelijfd' in het koor. Dit Kerstconcert met mooie kerstliedjes en samenzang was echt een heerlijk en gezellig uitje voor deze mensen. Het was voor een aantal aanwezigen zelfs een emotievolle middag. Sommigen zaten met tranen in de ogen en iedereen zong heerlijk mee.
Op het kerstverhaal van pastoor Jan Duin werd alert en levendig gereageerd, hetgeen de gemoedelijke stemming nog meer verhoogde.

Voor de leden van het koor was deze middag zeker tot voldoening stemmend. Vanaf de vakantie werd tijdens de repetities bijna alle maandagen onder tropische omstandigheden aan dit Kerstconcert gewerkt.
Op 9 januari 2017 om 13.45 uur start het koor weer met het instuderen van een nieuw repertoire ter voorbereiding van het Donateursconcert. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!