Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Wensboom Rabobank Waterland verraste Dameskoor Middelwijck
Middenbeemster, 29 december 2016    
  Op de valreep van 2016 kreeg Dameskoor Middelwijck nog een geweldig Kerstcadeau aangeboden in de vorm van een bedrag van
€ 400, bestemd voor het schrijven van een speciaal voor dit koor te schrijven lied. Dit koorstuk zal dan in 2018 ter gelegenheid van het 40 jaar bestaan ten gehore worden gebracht.
Op woensdag 21 december werd de wens in de vorm van een grote ballon aan de wensboom in de Rabobank Waterland in Purmerend gehangen. Op woensdag 28 december rinkelde de telefoon en deelde mevrouw Erika Hes mee dat de wens van Dameskoor Middelwijck als één van de 91 gelukkigen uit maar liefst 593 inzendingen was gekozen.

Motivatie voor de wens
Het is erg moeilijk om aan passende en mooie liedjes voor dameskoren als Middelwijck te komen. Hopelijk kan een goede componist worden gevonden die dit nieuwe mooie lied kan schrijven.

Voor Dameskoor Middelwijck dat in het afgelopen jaar regelmatig actie heeft gevoerd om deze club, waar zoveel dames heel graag zingen, voor ondergang te behoeden, is deze schenking natuurlijk ontzettend fijn, een ware beloning en iets waarmee weer in de toekomst kan worden gekeken.

 

 


 

 

Een even grote beloning zal het zijn als Dameskoor Middelwijck weer nieuwe leden kan verwelkomen. De leeftijdsgrens van 55+, zoals die vroeger werd vastgesteld wordt natuurlijk al jaren niet meer aan vast gehouden. Iedereen die graag wil zingen is van harte welkom.
Na de Kerstdagen wordt op maandagmiddag 9 januari om 13.45 uur weer gestart in de recreatiezaal van Middelwijck. Kom eens kijken, luisteren en vaststellen dat Dameskoor Middelwijck gezelligheid en heerlijk zingen combineert onder leiding van de geweldige dirigent Marja Boerke.

Meer informatie: secr. 0299-683025