Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Vrijwilligers Wonen Plus Beemster sloten 2016 gezellig af
Middenbeemster, 27 december 2016

Jenny Tromp en Marijke Pot van Wonen Plus Beemster wilden 2016 niet zomaar voorbij laten gaan en nodigden alle vrijwilligers, die zich voor vele activiteiten van Wonen Plus inzetten, uit om op 22 december in de Recreatiezaal van Middelwijck gezamenlijk het jaar uit te luiden met koffie of warme chocolademelk met slagroom en een tractatie.
Op die oproep hadden veel vrijwilligers gereageerd. De tafels waren gezellig in een lange rij naast elkaar gezet en de stemming zat er al spoedig in, waarbij onderlinge gesprekken geanimeerd werden aangeknoopt.
In de meeste gevallen kende men elkaar ook wel. Het is daarom goed dat de vrijwilligers, die op diverse manieren medebewoners in de Beemster een handje helpen, met elkaar in contact te brengen.
En het was heel gezellig om even bij ze aan te sluiten. Toegegeven, het is een nieuwtje van niets, maar deze mensen mogen toch ook wel eens even goed in het zonnetje worden gezet. Ze zullen wellicht nooit de vrijwilligersspeld van de Gemeente tijdens de Nieuwjaarsreceptie opgespeld krijgen maar een grote pluim verdienen ze zeker wel!