Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Beemster Tegel voor 70 jarige Beemster GemeenschapB
Middenbeemster, 22 mei 2016  
door Geert Heikens
  Voorzitter Leny Greuter heeft zondagmiddag 22 mei uit handen van burgemeester Joyce van Beek de Beemster Tegel ontvangen. De Beemster Gemeenschap ontvangt deze gemeentelijke prijs als waardering voor haar grote inzet voor de Beemster samenleving. De burgemeester liet blijken eigenlijk verrast te zijn dat deze organisatie al niet veel eerder deze prijs had ontvangen.
Leny was er niet minder verguld mee en benadrukte in haar dankwoord dat de BG en de gemeente in goed overleg zijn om samen adequaat in te kunnen spelen op de veranderende eisen welke de tijd aan de organisatie  stelt.

Het was bommetje vol in de bovenzaal van Het Heerenhuis (Brasa) waar tijdens de reünie velen uit de Secties en het Hoofdbestuur elkaar sinds lange tijd  weer ontmoetten.

Vanaf vijf uur trad  de Cliff and the Shadows band ‘the Red Strats’ op en was stemverheffing nodig om elkaar goed te kunnen verstaan.

Precies de sfeer van weleer toen in de bovenzaal tijdens de Feestweek menig band voor spetterende optredens zorgde. De Beemster Gemeenschap kan terugzien op een geslaagd evenement.