Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Afscheid van Jenny en kennismaking met Marijke in Middelwijck
Middenbeemster, 2 oktober 2016    
  Het was nog maar juni 2015 dat op deze site Jenny Tromp werd geïntroduceerd als coördinatrice van de activiteiten, die door Wonen Plus Beemster in Middelwijck worden georganiseerd. In die tijd zijn er veel contacten geweest, maar nu deelde Jenny mee, dat ze een ander spoor gaat volgen, echter wel binnen Wonen Plus.
Haar nieuwe taak is: Zaanstad 'te ontginnen' waar het betreft vaste voet aan wal te krijgen voor Wonen Plus. "Het wordt voor mij een echte uitdaging. Alles wat in Middelwijck al gewoon is wil ik daar op de rails gaan zetten. Er is daar nog helemaal niets." Jenny verwacht dat het een hele kluif zal gaan worden, maar ze gaat er welgemoed tegenaan.

Wel blijft Jenny haar andere taken voor Wonen Plus Beemster en de mantelzorgondersteuning behartigen.
Waar het betreft de activiteiten in Middelwijck voor heeft Jenny een nieuwe actieve opvolgster gevonden in de persoon van Marijke Pot. Tijdens de Burendag was Marijke al aanwezig om met veel Middelwijckers kennis te maken.
Op donderdagochtend 29 september kreeg Marijke van Jenny nog de laatste instructies. Vrijwilligster Joyce, die Jenny de laatste maanden al administratief heeft bijgestaan, zal t/m december Marijke verder op weg helpen om helemaal thuis te raken in het reilen en zeilen van Middelwijck.

 
Marijke heeft er reuze zin in om te beginnen. Ze is al een tijd vrijwilliger voor Aangenaam in Schermer geweest, maar deze aanstelling betekent voor haar dat ze er in ieder geval een job van vijf uurtjes aan heeft.