Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
In gesprek met
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Bakker Seed Productions Ondernemer van het jaar 2016
'Symfonie Uitvaarten' krijgt aanmoedigingsprijs
Middenbeemster 9 januari 2017    
Op maandagavond, 9 januari werd de inmiddels traditionele Nieuwjaarsreceptie van de Beemster gehouden. Geert Heikens nam deze avond de honneurs voor deze website waar.

Er gaan veel makke schapen in een hok. Dat bleek maandagavond 9 januari tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van de Beemster Ondernemers Vereniging. Een zeer goed gevulde ‘brasserie Alles met Liefde’ zag Bakker Seed Productions er met de hoofdprijs van de avond vandoor gaan.
Alom was er instemming met de keus voor dit bedrijf. Vooral ook om het unieke product dat ze leveren.
 
  
 

Een echt familiebedrijf want tijdens de uitreiking stonden maar liefst drie generaties Bakker op het podium.

Tijdens zijn dankwoord liet Dick Bakker weten verrast te zijn met de benoeming. “We zijn door een diep dal gegaan afgelopen jaar.  Komt bij dat we niet echt een ‘sexy’ bedrijf zijn. Al moet ik toegeven dat we wel elke dag met ‘sexen’ bezig zijn. We delen deze prijs met al onze medewerkers”.

.

Niet minder blij verrast waren Fleur van Duin en Carla Bleesing van der Hulst toen ze hoorden dat hun ‘Symfonie Uitvaarten’ de Aanmoedigingsprijs in de wacht had gesleept.

Tijdens de uitstekend verzorgde avond werd er druk onderling genetwerkt. Niet in de laatste plaats aangemoedigd door verenigingsvoorzitter Martha Oortman Gerlings. “Ga vanavond ook eens in gesprek met een ondernemer die je nog niet zo goed kent. Kijk letterlijk en figuurlijk ‘over de dijk’.
Ook burgemeester van Beek had lovende woorden over het ondernemersklimaat in onze polder.“Het ondernemen zit Beemsterlingen in het bloed.

 
Daar danken we onze droge voeten aan. Er bestaat hier een ongekende informele samenwerking tussen ondernemers en vrijwilligersorganisaties”.
Opvallend is dat de Beemster enerzijds veel kleine ondernemingen kent maar ook enkele spelers op de wereldmarkt. 
Het bleef ongetwijfeld nog lang gezellig op de Buurt.

Geert