Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Foto-impressies
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Koffieochtend voor de vrijwilligers van Wonen Plus
Middenbeemster, donderdag 13 juli 2017    
Jaarlijks organiseren de consulenten van Wonen Plus Beemster, de dames Jenny Tromp, Marijke Pot en Shannon Leloux, een gezellige koffieochtend voor de vrijwilligers.
Het doel is: de vrijwilligers, die altijd klaar staan voor ander eens gezellig met elkaar en net buurtgenoten in contact te brengen of een vraag te stellen aan één van de drie consulenten.
Deze bijeenkomst vindt meestal plaats in de kantine van het Gemeentehuis. Zo zaten daar op donderdag 13 juli de koffieschenksters, de klusjes mannen de maatjes, de mantelzorgers, de tuinvrijwilligers, de boodschappers en begeleiders, die zich voor de gemeenschap inzetten, ontspannen bij elkaar.
 
  De opkomst was helaas niet al te groot. Misschien was de timing, vlak voor de vakantie, niet zo gelukkig. Maar het was zeker wel geanimeerd en zo hoor je eens van een ander over zijn/haar beweegredenen en ervaringen. Natuurlijk ontstonden spontane onderlinge praatje, maar iemand miste wel een toespraakje van één van de consulenten. Dat bleek echter niet de bedoeling. Gewoon gezellig koffie drinken en na afloop een bloemetje of een plantje als bedankje voor de inzet.
Toch had wel even aangeroerd kunnen worden, dat het servicepunt de activiteiten wil uitbreiden en dat er hopelijk meer mensen zich beschikbaar stellen voor dit toch zo dankbare vrijwilligerswerk.
Het servicepunt hoopt op vele telefoontjes 0299-820397. Dat kan van maandag t/m woensdag tussen 9.30 - 12.00 uur of een mail aan beemster@rswp.eu