Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Vanaf september eigen vestiging Buurtzorg Beemster
   
Middenbeemster, 7 november 2018
Dolgelukkig zijn de verpleegkundigen van de onlangs opgerichte afdeling Buurtzorg Beemster met hun nieuwe kantoorruimte in het voormalige politiebureau aan de Van Randwijklaan in Middenbeemster.
Een jaar geleden was Buurtzorg gevestigd in De Rijp, waar Anita, Judith, Barbara, Marije en Ilse praktiseerden, maar sinds september zetelen ze in Beemster op een eigen vestiging voor Beemster en omstreken.
De vraag naar verpleeghulp was in Beemster en omstreken zo gestegen dat er bovendien drie nieuwe verpleegkundigen: Gerda, Paula en Ashley werden aangesteld. Alleen Joep is Buurtzorg De Rijp trouw gebleven.
 
 

De dames hebben een prachtige grote ronde tafel op de kop getikt, waar ze met z'n allen op vrijdagmiddag kunnen vergaderen.
Bij het nieuwe kantoor is op de eigen parkeerplaats voldoende ruimte voor de Buurtzorgauto's, maar omdat in Middenbeemster veel zorg wordt verleend, is ook een Buurtzorgfiets aangeschaft

In het vervolg bestrijkt Buurtzorg de Rijp vooral de meer Noordelijke omgeving van De Rijo en Buurtzorg Beemster bedient tevens de omliggende dorpen.

Omhoog