Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Workshop bloemschikken bij Deen Supermarkt Middenbeemster
   
Middenbeemster, 30 maart 2019
Bij Deen Supermarkt wordt het boodschappen doen opgefleurd met bloemen en planten. Daarom is er in en buiten de winkel altijd (en zeer ten genoege van de klanten) een uitgebreid aanbod aan deze verleidelijk lokkende producten uitgestald.
De bloemistes van de groenafdeling maken ook fraai samengestelde boeketten. Maar in het weekend van 29 en 30 maart 2019 hadden er zin in om ten behoeve van de klanten er nog iets meer aan te doen door een workshop bloemschikken aan te bieden. De huidige zegelactie van prachtige kristallen vazen (en schalen) kon daarbij prachtig worden ingezet. Op een bord bij de ingnang, aan de balie en in de Nieuwsbrief werd de actie aangekondigd.
 
Misschien was het aan het winkelend publiek ontgaan dat deze activiteit werd gehouden, want er waren maar net genoeg aanmeldingen voor twee workshops op zaterdag 31 maart. Voor slechts 10 Euro konden klanten zich opgeven voor deze leuke workshop.
 
De deelnemers aan beide workshops (om 10.00 en 11.00 uur) vonden hun werkplek in de winkel tussen de schappen. Maar eerst werd genoten van een gastvrij aangeboden kopje koffie, geschonken door bloemiste Wendy.   Voor het bloemstuk was voor allen op tafel een prachtige kristallen vaas van de zegelactie, model Geronimo neer gezet en er stond een emmer vol veelkleurige bloemen (uiteraard ook afkomstig van de groenafdeling).
 
De cursisten kregen instructies hoe het best te beginnen. Rayonchef Eric Koeman kwam er even bij zitten om glimlachend aan te horen hoezeer deze actie werd gewaardeerd. Hij vertelde daarbij dat Deen nog meer van deze leuke acties in petto heeft maar ook dat de zegelactie voor de kristallen vazen enorm succes heeft. De actie loopt nog tot eind mei.   Uit de reacties van de klanten, die op dit tijdstip hun boodschappen deden, bleek wel dat ze het heel jammer vonden dat de aankondiging voor deze leuke workshop ze blijkbaar niet had bereikt.
De cursisten konden na de workshop echter heel trots hun prachtige bloemstuk mee naar huis nemen.
Omhoog