Start
Redactie
Beemster Agenda
Nieuwsarchief
Verenigingen
Gastenboek
Over de Bengel
Links
Pop-musicalkoor Ladies Voice

Ladies Voice is in 1992 ontstaan uit een stemvormingscursus georganiseerd door het buurthuis van de Zuidoostbeemster. Elly Krijnen verzorgde deze cursus. De dames hadden er zoveel plezier in dat ze als koor  “Ladies Voice” , onder de leiding van Elly zijn door gegaan.
Nog steeds wordt er met veel plezier gezongen maar nu onder de enthousiaste leiding van Koos Klok met begeleiding van Lisette van Oosterom.
Het koor bestaat uit gemiddeld 30 leden en de muziek die gezongen wordt is musical, moderne en oudere popsongs (60-er jaren), en af en toe een uitstapje naar lekker in het gehoor liggende licht klassieke muziek.
We treden ook een aantal keren per jaar op. Jaarlijks geven we in december in een paar verzorgingshuizen een gezellig kerstconcert.
Nieuwe leden zijn altijd welkom. Ervaring is niet nodig en bladmuziek kunnen lezen is ook niet noodzakelijk. De andere leden van het koor trekken je wel mee. Wat belangrijk is, is enthousiasme en blij worden van zingen.
Kom gerust eens kijken of zing mee. We oefenen op dinsdagavond van  19.30 – 21.30 in het woonzorgcentrum Zuiderhof in de Zuidoostbeemster.
Meer info: Corrie Schermer,  tel. 0299 427259 of 06 23427562; e-mail: colieke@kpnplanet.nl